Din reklame i biografen?Vi har aftale med FS2 om salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!

Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din! Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, set i biografen, langt bedre end andre medier, det viser alle undersøgelser.

En produktion mange muligheder

Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på YouTube og på din hjemmeside.Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi.
Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.


Kontakt:

John Andersen, FS² reklame a/s
T: +45 25 36 25 55
Mail: ja@adibus.com