Biografklub Danmark

Biografklub Danmark


Køb Medlemskab:

Medlemskab kan købes online på Biografklub Danmarks hjemmeside HER.

- App:

Find appen ved at søge på "Biografklub" i App Store eller Google Play.

OBS! Biografklub Danmark billetterne gælder til alle ordinære forestillinger. Gælder fx. IKKE Baby-bio og kan ikke bruges sammen med andre rabatordninger.Biografklub Danmark Film 2018-2019


LYKKE-PER

Om filmen: En medrivende kærlighedshistorie og en fascinerende fortælling om et moderne, ambitiøst menneske med en revolutionerende idé og vision – en klassisk iværksætter – der stræber efter det lykkelige liv og frigørelse fra sin sociale arv. Baseret på Henrik Pontoppidans nobelprisvindende hovedværk i dansk litteratur.

Instruktør: Bille August
Medvirkende: Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal, Julie Christensen, Rasmus Bjerg, Tommy Kenter, Jens Albinus, Ole Lemmeke m.fl.
Biografpremiere: 30. august 2018

THE WIFE

Om filmen: Anmelderrost drama med en pragtpræstation af Glenn Close. Joan Castleman (Glen Close) er en intelligent og smuk kvinde – den perfekte hustru. De sidste 40 år har hun tilsidesat sit eget talent, sine egne drømme og ambitioner for at støtte sin karismatiske mand Joe (Jonathan Pryce) og hans imponerende litterære karriere. Parret er nu på vej til Stockholm, da Joe skal modtage nobelprisen i litteratur. Efterhånden som den store aften nærmer sig, begynder Joan imidlertid at betvivle sine beslutninger i livet. Men har hun modet til at finde tilbage til sig selv?

Instruktør: Björn Runge
Medvirkende: Glenn Close, Jonathan Pryce og Christian Slater.
Biografpremiere 27. september 2018

DEN TID PÅ ÅRET

Om filmen: Hjemme hos Katrine (Paprika Steen) og Mads (Jacob Lohmann) skal man atter forsøge at samle familien til den traditionsrige juleaften med salmesang og andesteg – og det kommer ikke til at gå helt som planlagt. Paprika Steen har instrueret en drama-komedie, hvor både de danske juletraditioner og familierelationer tages under kærlig – og morsom – behandling.

Instruktør: Paprika Steen
Medvirkende: Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Brygmann, Lars Knutzon m.fl.
Biografpremiere: 8. november 2018

A STAR IS BORN

Om filmen: Gribende kærlighedsdrama og genindspilning af en filmklassiker. Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally (Lady Gaga). Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.

Instruktør: Bradley Cooper
Medvirkende: Bradley Cooper, Lady Gaga og Sam Elliot
Biografpremiere: 6. december 2018

FØR FROSTEN

Om filmen: Et stort dansk drama. Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede og med udsigten til endnu en hård vinter, står bonden Jens (Jesper Christensen) overfor et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, må han indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og give afkald på sin egen moral, og det dyrebareste han ejer i et forsøg på at sikre dem alle et bedre liv.

Instruktør: Michael Noer
Medvirkende: Jesper Christensen, Clara Rosager, Ghita Nørby og Magnus Krepper
Biografpremiere: 10. januar 2019

GREEN BOOK

Om filmen: En udsmider af italiensk afstamning bliver chauffør for en sort klassisk pianist på en turné gennem sydstaterne i 1960’ernes USA. Bogens titel refererer til en grøn bog, som dengang anviste hvilke hoteller og restauranter der bød sorte velkommen. Mahershala Ali vandt sidste år en Oscar for bedste birolle i Moonlight og kan opleves i forrygende samspil med Viggo Mortensen.

Instruktør: Peter Farrelly
Medvirkende: Viggo Mortensen, Mahershala Ali og Linda Cardellini
Biografpremiere: 21. februar 2019

DRONNINGEN

Om filmen: Anne (Trine Dyrholm) regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter (Magnus Krepper), med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.

Instruktør: May el-Toukhy
Medvirkende: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh og Liv Esmår Dannemann.
Biografpremiere: 28. marts 2019

GØG OG GOKKE

Om filmen: Gøg og Gokke, verdens mest berømte komiske duo, forsøger at bringe nyt liv til deres filmkarrierer, da de begiver sig ud på, hvad der skal vise sig at blive deres svanesang: En rædselsfuld teaterturné i efterkrigstidens England.

Instruktør: Jon S. Baird
Medvirkende: Steve Coogan, John C. Reilly, Danny Huston, Shirley Henderson og Nina Arianda.
Biografpremiere: 25. april 2019

KVINDE PÅ KRIGSSTIEN

Om filmen: En intelligent feel-good film og moden crowd-pleaser, der formår at tackle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet. Halla, en kvinde i halvtredserne, erklærer krig mod den lokale aluminiumsindustri, som ødelægger hendes land. Hun gør alt for at beskytte Islands højland. Men situationen ændrer sig radikalt, da en lille forældreløs kommer ind i hendes liv.

Instruktør: Benedikt Erlingsson
Medvirkende: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson og Juan Camillo Roman Estrada.
Biografpremiere: 23. maj 2019

DE FRIVILLIGE

Om filmen: Den berømte finansmand og jetsetter Markus Føns (Jacob Lohmann) er blevet varetægtsfængslet. Markus vælger at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I denne afdeling findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels (Anders Matthesen) er uofficiel og selvudnævnt leder. Markus beslutter sig for at blive en del af koret, og der går ikke længe, før han kæmper for at nå pladsen i toppen af hierarkiet. En kamp, der ikke udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange!

Instruktør: Frederikke Aspöck
Medvirkende: Jacob Lohmann, Anders Matthesen, Søren Malling og Christopher Læssøe
Biografpremiere: 13. juni 2019


Om Biografklub Danmark:

- Biografklub Danmark er en national filmklub der har eksisteret i 24 år.
- Hvert år bruger Biografklub Danmarks filmudvalg det meste af foråret på at gennemse film i biografernes mørke med henblik på at sammensætte det absolut stærkeste filmprogram til det danske biografpublikum.
- Som medlem af Biografklub Danmark kan man se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.
- Et medlemskab af biografklubben koster 98 kr for sæsonen og inkluderer rabatkuponer til sæsonens 10 film.
- Man kan indløse rabatkuponerne i alle landets biografer, så længe filmene spiller.
- Ved download af Biografklub Danmarks APP kan man opbevare og indløse kuponerne digitalt.
- Sammen med medlemskabet følger tilbud om en række særlige forpremiere til halv pris i årets løb samt en række øvrige kulturtilbud og rabatter.